Бројки од доверба

Заклучно со 1. Јануари 2018 Туристичката агенција Ас Транс имаше преку:

Патници

0

Дестинации

0

Facebook следачи

0

Патувања

0

Прифатливи цени

Цени за аранжмани од само 1,500 денари*

Онлајн нарачки

Нашата нова веб страна ви овозможува да ги прегледате нашите актуелни понуди и да поднесете нарачки по што вие ќе бидете контактирани во најкус можен рок.

Погледни дестинации

Информативен блог

Погледнете ги сите информативни податоци за патувањата

Виена – градот на музиката

Наречен „градот на музиката“, Виена е еден времеплов на музиката од Моцарт, Бетовен, Хајдн, Шуберт па се до валцот од многубројните градски композитори. Низ вековите Виена отсекогаш произведувала и негувала светски познати уметници. Со својата страст за уметност, поранешните владетели ја направија Виена еден извонредно …

Венеција – градот на соништата

Венеција е извонредно познат град кој е стар 1700 години, тој бил главната врска на европската уметност, музика и политички напредок. Тој бил потикнувач на ренесансата и се смета дека е првиот финансиски центар. Денеска Венеција е еден од најважните градови во Италија и е …

Париз – градот на светлината

Париз претставува политичкa и културно-интелектуална престолнина на Франција, исто така тој е единствениот најпосетуван град во Eвропа. Париз со векови привлекува мигранти, иселеници и интелектуалци поради својата неверојатно моќна економија, богата политичка и уметничка историја, поради масовниот број на значајни туристички дестинации, исклучителната архитектура и …