Почетна > Контакт

АС Транс

Адреса:  Кеј 13 Ноември бб Скопје, Р. Северна Македонија

Градски Трговски Центар, 1 кат (над Casino Senator)

Е-Пошта:  info@astrans.mk

Е-Пошта:  astranskomerc@yahoo.com

Телефон:  075 444 460

Телефон:  071 380 777

Контакт формулар