Почетна > Дестинации > Автобуски превоз – Лето 2019

Автобуски превоз – Лето 2019

crnagora
Автобуски превоз – Лето 2019

ЦРНА ГОРА

Термини на поаѓање:

Секој втори ден почнувајќи од 10.06. до 30.06.2019

Секој ден почнувајќи од 01.07.-20.08.2019

Секој втори ден почнувајќи од 21.08. до 05.09.2019

Траса на движење: преку Косово и Албанија (новиот пат).

Тргнување од Скопје во 23:00 часот.

 Станици

Време на пристигнување

Место на пристигнување

Време на враќање од Црна Гора

Цена на билет

OW RT

 УЛЦИЊ

06:30

Автобуска

станица

21:00

25 – 40 еур

 БАР

07:00

Автобуска

станица

20:30

25 – 40 еур

 СУТО МОРЕ

07:00

Автобуска

станица

20:30

25 – 40 еур

 БУЉАРИЦА

07:10

20:15

25 – 40 еур

 ЧАЊ

07:15

20:15

25 – 40 еур

 ПЕТРОВЕЦ

07:30

Автобуска станица

20:00

25 – 40 еур

 СВ.СТЕФАН

07:40

На главниот пат

20:00

25 – 40 еур

 БЕЧИЧИ

07:55

Градска автобуска

Сплендид

19:30

25 – 40 еур

 БУДВА

08:00

Автобуска станица

19:30

25 – 40 еур

 ТИВАТ

08:20

Автобуска станица

18:45

2540 еур

 Х.НОВИ

 ИГАЛО

09:00

09:00

Автобуска станица

На бенз.пумпа

18:00

18:00

30 – 45 еур

30 – 45 еур

Попусти за деца:

Деца до 2 години бесплатно.

Деца од 2-10 години плаќаат 50% од цената и имаат свое седиште.

Превозот се одвива оваа година со високотуристички автобуси во ново руво опремени со клима,тв,видео аудио опрема.

Агенциска провизија: 10 %

Информации и резервации на следните телефони: 071 380 777 и 075 444 460, astranskomerc@yahoo.com , info@astrans.mk , www.astrans.mk

Можете да го испратите вашето барање во формуларот подолу.